Liiketoiminta

4 Sure Fire Affiliate Marketing -vinkkiä

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jos blogisi on jo tarpeeksi suosittu, jotta voit alkaa miettimään affiliate-markkinoinnin tuomista kuvaan, sinun kannattaa lukea tämä artikkeli ensin. Vaikka on totta, että tällainen mainonta voi olla erittäin tuottoisaa ilman ylimääräistä työtä, sinun tulee noudattaa tiettyjä strategioita maksimoidaksesi tulosi vahingoittamatta blogisi mainetta. Vaikuttaa riittävän helpolta aloittaa mainoksia blogissasi, mutta vaatii hieman enemmän pohdintaa, jos haluat todella saada tämän toimimaan. Olemme löytäneet 4 erittäin sulavaa vinkkiä, joiden pitäisi saada kumppanimarkkinointisi toimimaan kuin hurmaa, joten käytä muutama minuutti tämän artikkelin loppuosan lukemiseen, niin olet pian menestyksen tiellä!

Viitta Affiliate Links

Vaikka ne ovatkin hyödyllisiä, affiliate-linkit ovat melko rumia, eikä vierailijasi käyttökokemus varmasti hyödy näistä kaikkialla blogissasi roiskuvista. Valitse kunnollinen affiliate-linkkien peittäjä, kuten SEOPressor v5, niin olet valmis. Nämä melko sisällön janoiset kumppanilinkit lykkäävät todennäköisesti noin 20 % sivustosi kävijöistä, eikä edes kunnollinen tulosprosentti pysty tasapainottamaan tätä katastrofia ajoissa.

Arvostelut

Kun vierailijasi ovat mukana ja olet saanut heidän huomionsa, arvostelujen kirjoittaminen sivustollasi mainostetuista tuotteista ja palveluista on melko järkevää. Voit antaa puolueettoman mielipiteen näistä asioista ja saatat pian nähdä arvokkaita tuloksia. On hyvä idea tehdä tuotevertailu äläkä pelkää huomauttaa omien kumppanituotteiden negatiivisista ominaisuuksista. Tämän pitäisi istua hyvin yleisösi kanssa, ja maineesi kohoaa myös parin pykälän seurauksena. Kokeile ja valitse lainauksellesi kunnollinen WordPress-teema, koska joissakin niistä on erittäin sulavia arvostelumalleja, jotka toimivat suoraan sananlaskun laatikosta.

Lähetä linkkejä

Kun kirjoitat tietystä tuotteesta tai palvelusta, jota mainostat, muista lisätä sisältöön joitain affiliate-linkkejä. Voit jopa heittää joukkoon muutaman ylimääräisen kumppanituotteen ja saatat saada ylimääräistä myyntiä seurauksena. Mitä enemmän kokeilet tätä tekniikkaa, sitä paremmin saat nämä linkit näyttämään saumattomilta. Ja jos olet jo käyttänyt tuotetta tai palvelua, voit saada lukijasi seuraamaan esimerkkiä.

Sähköpostimarkkinointi

Mitä enemmän sähköpostiosoitteita keräät vierailijoiltasi, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on lähettää arvokkaita uutiskirjeitä myöhemmin. Nämä kaverit ovat jo olleet sivustollasi, joten heillä on jonkinlainen suhde blogiisi alusta alkaen. Jos markkinoit suihkevaahto-edmontoniin perustuvaa yritystä, hanki kyseiset sähköpostiosoitteet blogisi osallistumislomakkeella ja sinulla on valmiina lista tulevista asiakkaista ilman minkäänlaista vaivaa!

Ollaan sidoksissa!

Joten siinä on 4 tappavaa vinkkiä, joiden avulla voit ansaita rahaa blogistasi hetkessä!

Comments are closed.