Koti

4 pakollista keittiölaitetta innokkaalle kulinaariselle ystävälle

Pinterest LinkedIn Tumblr

Oikeiden työkalujen ja laitteiden käyttäminen keittiössä voi auttaa sinua tulemaan mestarikokiksi. Useimmat kulinaariset ystävät vannovat siihen, että keittiössä ei ole pulaa vempaimista kaikkiin tarpeisiisi. Kysymys on vain sijoittamisesta oikeisiin. Tässä on 4 pakollista keittiölaitetta, joilla on erittäin hyvä vastine rahalle.

Keittiön puhalluslamppu

Keittiön puhalluslamppu on ansainnut hyvän maineen vain yhdessä asiassa: crème brûléen karamellisoinnissa. Se on kuitenkin enemmän kuin vähän epäreilua. Mahdollisuuden vuoksi keittiön puhalluslamppu voi olla hyödyllinen useisiin kulinaarisiin käyttötarkoituksiin. Oletko koskaan yrittänyt polttaa munakoison ihoa grillillä? Lopputulos on sotkuinen ja riippumatta siitä, kuinka hyvä baba ghanoush on, se ei oikeuta valmistukseen vaadittavaa vaivaa. Kokeile kuitenkin keittiön puhalluslamppua ja katso, kuinka iho palaa pois vaivattomasti! Keittiön puhalluslamppu on erittäin monipuolinen työkalu juuston sulattamisesta kampasimpukoiden paahtamiseen, kun tiedät kuinka ja milloin sitä käytetään.

Panini Press

Aivan kuten keittiön puhalluslamppu, Panini-puristin on myös moniajo, joka istuu keittiön tiskillä ja odottaa potentiaalinsa löytämistä. Vaikka et aio tehdä Panini-konetta, Panini-puristimen omistaminen on yksi parhaista päätöksistäsi. Panini-puristimen muotoilu mahdollistaa sen käytön useammissa kulinaarisissa projekteissa kuin mitä se alun perin oli tarkoitettu. Panini-puristimella voit valmistaa munakkaan, paistaa pekonia, keittää hashruskeita, grillata kanaa ja jopa lämmittää eilisen illan kylmiä pizzoja!

Anturin lämpömittari

Kukaan itseään kunnioittava kokki ei tule koskaan ajattelemaan väärin kypsennetyn lihan tarjoamista. Sen lisäksi, että on varmistettava, että liha kypsennetään toivotulla tavalla (keskiharvinainen, hyvin kypsennetty jne.), on myös välttämätöntä varmistaa, että liha kypsennetään turvalliseen vähimmäislämpötilaan, joka estää haitalliset bakteerit. Tässä anturilihalämpömittari todistaa vahvuutensa. Laadukas anturilämpömittari ilmoittaa sinulle tarkalleen, kun pihvin sisäpuoli saavuttaa täydellisen lämpötilan. Kun etsit anturin lämpömittaria, valitse digitaalinen, jossa on pitkä kaapeli anturiin. Jos kaapeli on riittävän pitkä, voit jättää anturin uuniin ja lukemalaskuri on ulkona.

Ilmakuivain

Rakastatko paistettua ruokaa, mutta vihaat öljyistä jäännöstä? Sitten ilmakeitin on mitä tarvitset. Toisin kuin rasvakeittimet, ilmakeittimet käyttävät nopeaa ilmankiertoa ruoan paistamiseen; öljyä ei tarvita. Lienee tarpeetonta sanoa, että ilmakeittimessä keitetyt tuotteet ovat huomattavasti terveellisempiä kuin tavallisessa rasvakeittimessä keitetyt. Paitsi että ilmakeittimen lopputuote on terveellisempää, se maistuu yhtä hyvältä, eikä kukaan osaa erottaa makua. Kun ostat ilmakeittimen, varmista, että ostat sellaisen riittävän suuren, jotta voit valmistaa muutakin kuin perunoita ja kalatikkuja.

Comments are closed.